sunnuntai 27. helmikuuta 2011


Helmikuu alkaa olla lopuillaan, ja saatki on vahan lampimammiks muuttunu. Futsalkausiki on saatu paatokseen, ja saldona 6 voittoa ja 2 tappiota. Viimeset nelja pelii hallittiin suvereenisti, ja tuloksetki oli sen mukaset: 7-0, 8-0, 6-0 ja 2-0. Maalei henkilokohtasesti tuli 16 kauden aikana, etta ihan hyvaan tulokseen paastiin! Ekat latkatreenit oli viikko sitten, ja vaha jannitti ottaa ensiaskeleet hallin jaalle ku koskaa en oo pelannu latkajengissa, mut nyt ku siihe tuli tilaisuus ni mikas siina! Eka oli vaha totuttelemist tekojaahan ku ei hirveesti oo sille alustalle paassy pelaamaan, on siin kumminki selva ero ulkojaahan verrattuna. Mut kyl se siit sit hyvi lahti rullaamaan, eika mitaa kummempii mokii tullu tehtyy, ekat treenit = success!
Puhelin tuli sit rikottuu muutama paiva sitte, ja piti sit uus lahtee hankkimaan! Onneks kaverilt loyty vanha puhelin jonka sain sit lainata :)
Floridaan enaa 17 paivaa! Kavereiden kaa lahetaan vallottaa Panama City Beach, joka on yks suositummist lomapaikoist Spring Breakin aikaan. Lampimat saat, valkoinen hiekka ja merivesi rupee jo vahasen houkuttelemaan. Nyt pitas vaa ostaa vaha vaatteit matkaa varten ja sit olis valmiin matkaan. 22 tunnin bussimatka edessa, viikko Floridassa ja sit 22h takasin, oi sita autuutta!
Ja just tajusin, et enaa 4 kk jaljel taalla. Aika menny ku siivilla eika sita itekkaa oo kelannu mite kaua sita taal on oltu.