lauantai 25. syyskuuta 2010

Homecoming ovella

Mason City - Waukee 6-24. Joo eli lahettiin perjantaina puol viiden aikaa ajelee kohti Mason City, Iowan pohjoisosassa oleva kaupunki, ja ajomatkaa oli se 2h 15 min. Matkaan lahti 6 jatkaa ja yks tytto, ja matka oli great fun! Perille paastiii sitte siina 7:30, samaa aikaa ku peli pyorahti kayntiin. Ihan loistavan fiiliksen saatii aikaan Mason City Mohawksien stadionilla, jonka ansiosta Waukee juoksi voittoon. haha. Takasi kotona oltii puol yhen aikaan, etta sillai.
Viime viikonloppuna oltii Anthonyn talossa, ja meita oli parisenkymmenta siella, ja taytyy sanoo, et porukka on ihan uskomaton. Kaikki on tosi rentoi sun muuta, ja loistavii kavereit! Koulu menee aika chilllisti, ens viikko onki sit homecoming viikko, eri paivin pukeudutaa erilaisesti, maanatain bisnestyylisesti, tiistain twinday, keskiviikkona joku julkkis, torstaina esita loukkaantunutta ja perjantain spiritday, eli koulun varei puetaa paalle. Samana iltana homecominggame, ja lauantaina dancet. Etta tammosta vuorossa seuraavana!

perjantai 17. syyskuuta 2010

3537

Elama ihan muksuu, aikaset heratykset ja hirmuiset laksymaarat painaa vaa paalle.
Ei taalla hirveesti oo ehtiny tapahtuu muutaman paivan aikana, mutta kirjotanpa jotakin.
Sain kutsun toisen jengin soccerpeliin, ja se joukkue pelaa Iowan korkeimmal tasolla. Sunnuntaina ois se peli, ja ehdottomasti oon sinne menossa. Mut jos haluisin vaihtaa siihen jengiin, nii maksu ois 1000 dollarii yhesta kaudesta, et ei semmost summaa houkuttas oikee maksaa.
Toiseks, mua haastateltiin meian koulun lehteena ainoona vaihtarina kuudesta. Kysymykset vaihteli Amerikassa olosta Twilightiin, ja kuvaki otettii. Kuulemma hiustyyli on samanlainen ku Edward Cullenilla, Twilightin paanayttelijalla. Etta sellasta taalla merten takana.

torstai 9. syyskuuta 2010

Ohhoh, onha siita aikaa ku viimeks julkasin blogitekstin. Mutta joo, ensimmainen syyskuuta vietettiin synttareita, naapurit anto lahjaks lahjakortin ja hostperheelta sain kuulokkeet sun muuta. Naa oli leiponu maapallon muotosen ja -nakosen kakun, ja kynttilat oli upotettu Suomen ja Iowan kohdalle. Kakku oli iha sikahieno ja lahjat mukavii! Suomestaki pari onnentoivotusta loysi perille, kiitos niista :)
Viime perjantaina oli taas toisen jenkkifutismatsin vuoro. Lahes koko koulu oli kannustamas Waukeeta voittoon, mut eipa se kannustus hirveesti auttanu, kolmas tappio putkeen ja jalleen selvalla erolla. Toivotaan ny et nakisin ees yhen voitetun pelin tan vuoden aikana.
Laborweekend, lauantaista tiistaihin oli iha mukava tauko koulusta, ja viikonlopun aikana kaytiin tuttavien luona Russellissa, puolentoista tunnin ajomatkan paassa Waukeesta. Tapasin hostserkkuja seka hostmomin vanhemmat ja sisarukset.
Elamani ekan baseballpelin vuoro oli maanantaina, ku lahettiin kattomaan Iowa Cubsien pelia Des Moinesiin. Iha mielenkiintostaha se oli, vahan tylsahkoa vaan. Eilen kaytiin kavereitte kans keilailemassa ja siita matka jatku sitte illanviettoo kaverin taloon, ja hauskaa oli. Pyysivat mua mukaan kattomaan jenkkifutismatsia Ottumwaan, kaksi tuntia matkantekoa kaakkoon. Toivottavasti hostvanhemmat antaa luvan matkaan. :) ja ainii, pari pitas hankkia homecomingia varten, hahha!