torstai 9. syyskuuta 2010

Ohhoh, onha siita aikaa ku viimeks julkasin blogitekstin. Mutta joo, ensimmainen syyskuuta vietettiin synttareita, naapurit anto lahjaks lahjakortin ja hostperheelta sain kuulokkeet sun muuta. Naa oli leiponu maapallon muotosen ja -nakosen kakun, ja kynttilat oli upotettu Suomen ja Iowan kohdalle. Kakku oli iha sikahieno ja lahjat mukavii! Suomestaki pari onnentoivotusta loysi perille, kiitos niista :)
Viime perjantaina oli taas toisen jenkkifutismatsin vuoro. Lahes koko koulu oli kannustamas Waukeeta voittoon, mut eipa se kannustus hirveesti auttanu, kolmas tappio putkeen ja jalleen selvalla erolla. Toivotaan ny et nakisin ees yhen voitetun pelin tan vuoden aikana.
Laborweekend, lauantaista tiistaihin oli iha mukava tauko koulusta, ja viikonlopun aikana kaytiin tuttavien luona Russellissa, puolentoista tunnin ajomatkan paassa Waukeesta. Tapasin hostserkkuja seka hostmomin vanhemmat ja sisarukset.
Elamani ekan baseballpelin vuoro oli maanantaina, ku lahettiin kattomaan Iowa Cubsien pelia Des Moinesiin. Iha mielenkiintostaha se oli, vahan tylsahkoa vaan. Eilen kaytiin kavereitte kans keilailemassa ja siita matka jatku sitte illanviettoo kaverin taloon, ja hauskaa oli. Pyysivat mua mukaan kattomaan jenkkifutismatsia Ottumwaan, kaksi tuntia matkantekoa kaakkoon. Toivottavasti hostvanhemmat antaa luvan matkaan. :) ja ainii, pari pitas hankkia homecomingia varten, hahha!

1 kommentti:

  1. Go get 'em, tiger :D
    Eiköhän sieltä löydy joku kiva homecomingii :)

    VastaaPoista