keskiviikko 18. elokuuta 2010

6th day in America

Maanantaina kavin ekaa kertaa tulevassa koulussani, Waukee High Schoolis, joka on noin mailin paassa kodista. Tapasin oman deanin, joka siis hoitaa asioita ja jos tulee jotai kysyttavaa ni hanelt voi aina kysyy. Valitsin lukuvuodelle 2010-2011 algebra 1, espanja 2, englanti 2, American history, world geography, introduction to business ja advertising seka P.E:n. Kaikki palkit ei tayttyny, mut voin sit jossain kohtaa lukuvuotta kayda ilmottamassa loput kurssit deanille, jos loytyy jotai kiinnostavia kursseja. :) Ja mika parasta, paasin senioriks! Eli saan kokee Graduationit sun muut, eli saan kaiken irti tasta vuodesta koulunkin saralla.
Samana paivana kavin ensimmaisis (ja viimeisis) crosscountrytreeneissa, eli maastojuoksu on siis kyseessa, ja se oli siis niin karsimysta :D Iowan paahtavan auringon alla juoksu ei ollu kyl mitenkaan mukavaa, vaa olin iha kuollu ku paastii alotuspaikalle, ja juostiin joku 6 mailii. Voin vaa kadehtii mun hostveljea, joka paivittain juoksee sen 6-10 mailia, joskus jopa kahdesti.
Illalla meen pelaamaan futist koululle, ku Frank soccerjengista kysy jos haluisin tulla messii ni sinne sit!

Cya, Roni

4 kommenttia:

  1. heii, miten se määritellään että pääseekö junioriks vai senioriks? :)

    VastaaPoista
  2. Se on iha koulukohtane se päätös, jotku koulut laittaa vaihtarit senioreiks ja jotku sophomoreiks/junioreiks, et sitä on vaikeet ennaltasanoo :)

    VastaaPoista
  3. Mitä etui senioril on verrattun junioriin

    VastaaPoista