keskiviikko 25. elokuuta 2010

hi

Sunnuntain kaytii Iowa State Fairis, eli kyseessa on Iowan osavaltion markkinat, ja uskosin et joka osavaltiol on omat state fairinsa. Siel oli elaimii, erilaist syotavaa ja viihdetta. Ihan siisti kokemus, mut ku 35 astees alkaa pikkuhiljaa kuumuus painaa paalle. Soin siel elamani ensimmaisen caramel applen, eli toffeeseen "upotettu" omena, ihan hyvaa oli.
Mut tanaan se alko, high school! Mun paivat on aamu kahdeksast iltapaiva kolmeen, et ihan sopivan pituset. Se on vaa outoo, et taal on joka paiva samat nelja ainetta, ja niit vedetaa vahintaa kurssi jokaista, joitaki jopa kaks. Et se on ny yks lukukausi joka aamu alotetaa matikalla, sweeet. Alkuun olin vahan hukassa, en saanu kaappii auki sun muuta, mut siit se lahti sit rullaamaan :) Ensiks oli algebraa 90 min, siin 10 min tauko ja sit espanjaa. Espanjan jalkee oli viiden minuutin tauko minka aikan piti kiirehtii kaapille ja siit advisorytuokioon, joka on 25 min pitune luokanvalvojan tai jonku sen tyyppisen pitama juttu, jonka aikan vaa oikeestaa hengataa siel luokassa ja jutellaa muitten kanssa. Sen jalkee taas viiden minuutin tauko ja American History oli vuoros seuraavana. AH:n jalkeen ruokatauko, ja kylla, se ruoka ei oo mitaan hirveen maittavaa. Kahel dollarilla sain 4 kanapalaa, leivan, porkkanan ja omenahilloo. :D Ruokailun jalkeen oli viel Intro to business, en kyl tiia oikee mita asioit siel kaytii mut eikohan seki tuu selviimaan kurssin aikana! Eli jokainen tunti on 90 min, ja naa samat aineet on joka paiva samaan aikaan vahintaan 45 paivaa putkeen :) Mut kyl siel siistii oli, laksyy tulee vaan ihan tajuttomasti ja ne vaikuttaa arvosanaan sen 30%, kun taas pistarit ja tietovisat 60%! Vika 10% meneeki sit olemassaoloon mut on toi hirvee maara toi 60 % arvosanasta :0 mutta eipa tassa mitaan, elama on great!

3 kommenttia:

  1. ihana, "en saanu kaappii auki sun muuta" :---D mut kauheeta oikeesti mä en tosiaa jaksais nähä noin paljon vaivaa ;o 60 prosenttii on ihan sikana! ja toi 30 ei kuulosta paljoo paremmalta.. mut haha, take care! ;)

    VastaaPoista
  2. Jooo. Läksyi on vähä ehkä liikaa? En kyl tee niit aina :D MÄKÄÄN EN saanu kaaappii ekaaa auki... meil on niinku eka pyöritetään oikeel,vasemmal ja oikeel... koodit niinku? muista lukee mun blogii! JA kato kaikki kuvat!

    VastaaPoista
  3. Moi roni tykkään sun blogista :) Hyvä että sullaki kulkee hienosti, ja jep täällä minnesotassa oli oma state fairinsa joka oli kyl hieno kokemus itsessään :)

    VastaaPoista