keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hetki lyö

Viimene ilta Suomessa ennen USA:n matkaa.. Vähä iskee haikeeta oloo, mut se on silti vaan vuosi, et otetaan siitä kaikki irti ja palataa hyvin mielin sitten takasin koto-Suomeen. :)
Laukut on pakattu, just ja just alle sen sallitun 23 kilon! Muutaman tunnin päästä pitäs olla Helsinki-Vantaan lentokentällä vastaanottamassa lentolippuja ja näkemässä vaihtarikavereita. Pari päivää sitte tuli ekan kerran semmone olo, et rupes jännittää, ja käsittää tän jutun todellisuuden!

Vuosi. Mitä mä odotan siltä? No ensiks, tottakai puhumaan englantia sujuvasti, mikä on sit jatkoo aatellen aika tärkee asia, loistavien kokemuksien kokeminen, joita sitte voi jälkeenpäin kelailla hymyssä suin, elinikäisiä ystäviä, keiden kanssa voi pitää jatkossa yhteyttä ja paikkoja, joihin oon sit jatkossa aina tervetullut. :) Mutta kaikista eniten odotan sitä, että perhe on semmonen, jossa viihdytään ja pärjätään loistavasti yhdessä, sillä perhe on yks suurimmista tekijöistä, mikä tekee vuoden loistavaksi. Tottakai se on myös ittestäänkin kiinni.

Mut nyt nukkumaan muutamaks tunniks, ja sit laukut kantoon ja kohti lentokenttää! Hyvää vaihtovuotta vaihtareille ja loistavaa vuotta kavereille, jotka sit vuoden päästä taas nään! :)

2 kommenttia: