sunnuntai 15. elokuuta 2010

Heyya

Hostperheessa ollaan! Kaikki on menny ihan loistavasti ja vielakin taytyy hehkuttaa kuin upeeta taal on kaikki, kavelen vaa suu auki missa tahansa ollaan.
Tanaan kavin ekaa kertaa amerikkalaisessa kirkossa, ja joo, se on ihan erilainen ku meilla Suomessa. Paljo enemman fiilista, porukka laulaa mukana ja soittimina toimii rummut, kitara, bassot sun muut. Ja se oli muutenki paljon "vapaampi", jengi otti rennosti ja pastori heitti lappaa.
Sit pidettii meilla welcomepartyt. Naapurusto keraanty meille ja tapasin paljo uusii ihmisii, mut nimet vaan ei todellakaa jaa paahan ku niita tulee paivas niin paljo :D yhta asiaa en osaa sanoo: omaa nimeeni! Se oikeesti tuottaa vaikeuksii sanoo se! Yllatyin siita, et miten paljon puhuin englantia ja se tuli melkee ittestaan.
Illemmalla oli ekat soccermatsit taalla, kaks pelii keskella maissipeltoja. Taso ei kyl oo mitenkaa paatahuimaavaa, mut taalla se on nakojaa enemman et kaikki kannustaa kaikkia eika taidoil oo niinkaan valia :) voitettii eka 3-1 ja toinen 3-o.
Ensimmaisen footballpelin koin perjantaina, kaytii hostveli Taylerin kanssa kattomassa koulun harjoituspeli. Ensimmaisen sweet cornin (Iowan kuuluisuus) soin kanssa, ja se oli kyl hyvaa :) kohta vois pedin puolelle painua, hola!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti